Lån af træningsmaterialer

Træningsmaterialer

Personlige træningsmaterialer udleveres ved første træningslektion og vil består af en øjneklap, en bold i snor, 2 forskellige snore med perler samt diverse træningsark som tilsendes pr. mail. Andet træningsudstyr vil blive udlånt af klinikken.

​Når der lånes træningsmaterialer med hjem fra klinikken, skal materialerne opbevares forsvarligt således at de udlånte materialer ikke bliver beskadiget – Lad kun barnet bruge materialerne under opsyn og når der trænes. Lånte materialer bedes medbragt til hver konsultation og afleveres i rengjort tilstand.

Materialerne bedes kun returneres uden for aftalt konsultation efter aftale og materialerne skal i så fald afleveres i forsvarlig emballage og der skal påføres navn og adresse. Skulle træningsmaterialerne blive beskadiget vil der opkræves et beløb svarende til skadens omfang.

Vision Builder

Man kan yderligere vælge at supplere træningen med EDB programmet Vision Builder. Programmet har elementer der arbejder med øjenbevægelser, visuel hukommelse, samsyn og læsehastighed. Vision Builder er effektivt og samtidigt sjovt og kan medvirke til at øge motivationen.
Prisen for Vision Builder er 800,- kr.

Tryk for demonstration af Vision Builder

​Firmanavn & adresse

​Holstebro Syn og Motorik

Skivevej 124

7500 Holstebro