Motorik i hverdagen

​Motorik i hverdagen! ”Et lærerigt og praksisorienteret foredrag, der giver bedre værktøj tilat tackle og forstå børn med en anderledes adfærd”

Mads er en meget urolig dreng, som er svær at fastholde i aktiviteter. Han kommer jævnligt i konflikter og reagerer ofte ved at bide, slå eller skubbe de andre børn.

Mia falder ofte i staver og er langsom til at komme i tøjet, når hun skal ud at lege. Hun vælger altid stillesiddende aktiviteter og vil ikke gynge eller tumle med de andre børn

​Vi møder jævnligt børn som Mads og Mia, der adskiller sig fra andre børn og ikke udvikler sig optimalt. Mange af disse børn har sansemotoriske vanskeligheder og kan ikke følge de andre børns leg.

​Hvis vi er opmærksomme på at stimulere barnets grundlæggende sanser, kan vi være med til at give barnet en god motorik, gode kropslige erfaringer og dermed et vigtigt fundament for barnets trivsel, indlæring og koncentrationsevne.

Foredraget rummer et praksisorienteret indhold i spændingsfeltet mellem motorik og optikerfaget hvor mere end 20 års samlede erfaringer skaber et bredt fundament for erfaringsudveksling og med forståelse for netop de pædagogiske udfordringer I oplever.

Vi sammensætter foredraget efter jeres ønsker, eksempelvis; - Forældremøde i vuggestuen, børnehaven eller på skolen. - En pædagogisk dag for personalet i institutionen - Et forløb startende med et foredrag efterfulgt af et praktisk forløb med personale eller med børn og personale fra institutionen.

Pris: 2 timers foredrag kr. 4700,-

(excl. Moms samt kørselsgodtgørelse)

Pris: 4 timers foredrag kr. 7800,-

(excl. Moms samt kørselsgodtgørelse)

*Der skal påregnes yderligere beløb til dækning af kørsel udover 50 km.

For yderligere information kontakt klinikken.

​Firmanavn & adresse

​Holstebro Syn og Motorik

Skivevej 124

7500 Holstebro