Artikler i dagblade

Klik på overskriften for at læse mere.

Seje søstre tog kampen op.

Elisabeth læste dårligt, og Karoline blev så træt og orkede ikke at bevæge sig. Men de to Nr. Felding-søstre fik hjælp hos Holstebro Syn og Motorik. (Din by/onsdag 30. maj 2012)

Martin fik genoptrænet synet efter en alvorlig ulykke.

Efter en ulykke fik Martin dobbeltsyn pga. en delvis lammelse af en øjenmuskel. Han kunne derfor ikke få kørekort.

(FOKUS, 16. årgang, nummer 1 "Vi ser med hjernen")

Lise gav tvillinger nyt liv.

Tvillingerne Katrine og Lotte havde svært ved at følge med i skolen. Lektierne var en evig plage, og selv den mindste fysiske udfoldelse syntes næsten uoverkommelig for dem begge. Men efter besøg hos en optiker, der henviste pigerne til Lise Holm, er tvillingerne blomstret op som aldrig før. (Ude og Hjemme 29)

To liv i balance.

Det kunne tage lang tid at komme hjem fra skole, korte cykelture var anstrengende, og en skovtur kunne knap nok gennemføres uden, at børnene hang udmattende om forældrenes ben, inden turen var halvvejs omme. Samtidigt var pigerne langsomme i skolesammenhæng – både med lektier, men også i undervisningen. (Fri lørdag den 1. juli 2006)

Synsproblemer er måske årsag til læsevanskeligheder.

"Det var da ikke sjovt at få læse-lektier for i skolen. Og jeg kunne ikke drømme om selv at læse en bog, fordi det var svært, fortæller Kim, der nu er i fuld gang med at læse de gode ungdomsbøger, som alle kammeraterne har været igennem." (Lokalavisen Lemvig, den 3. februar 2004)

Nu glæder jeg mig til at komme i skole.

10-årige Anne kunne ikke læse og stave. "Anne græd, når hun skulle læse lektier. I skolen blev hun kaldt ukoncentreret og doven. Ved hjælp af synstræning er hun efter et halvt år blevet langt bedre til at læse og stave. Og vigtigst af alt - Anne er glad igen." (Ude og Hjemme, den 7. august 2002)

Balance-øvelser er godt for øjnene.

22-årige Christa Madsen har trænet sine øjne, så hun nu er fri for hovedpine, svimmelhed og igen orker at læse bøger og se tv om aftenen. (Holstebro Dagblad, den 9. Oktober 2001)

Se med hjernen.

En helt ny skolepige. 14 årige Rikke græder ikke længere over lektierne. Og både hovedpine og køresyge er forsvundet, efter at hendes syn er blevet forbedret. (Femina nr. 17-2005)

Lines historie i Budstikken

.."Selv om man er 13 år er det ikke for sent. En nylig test viste en næsten 3 dobbelt læsehastighed hos Line..

Vanskeligheder med samsyn overses.

Der er meget fokus på læseproblemer i folkeskolen, men problemer med samsynet, øjnenes evne til at arbejde sammen, kender lærere, læsevejledere og øjenlæger ikke rigtig til. (teksten er vedhæftet.)

​Firmanavn & adresse

​Holstebro Syn og Motorik

Skivevej 124

7500 Holstebro