Henrik

Her en lille historie om, hvordan det har været at gå nede ved dig. Jeg er en dreng på 13 år. Jeg startede nede hos Lene, fordi jeg ikke kunne læse ret godt og særligt længe på trods af, at jeg havde gået til speciallærer siden 2. kl.

Lene fandt ud af, at jeg ikke kunne flytte mine øjne. Efter megen snak med mine forældre besluttede vi os til at prøve. Det har til tider været surt, men det hjalp mig meget hurtigt.

Mange af øvelserne var heldigvis med en bold (jeg elsker bolde).

Det koster mange kræfter og motivation samt opbakning fra forældrene men når det viser sig at hjælpe, giver det ekstra kræfter.

Man skal huske på, at måske kommer resultatet ikke med det samme, men lige så langsomt, når det så viser sig, at man pludselig godt kan læse bare 1 side uden fejl, føles det rart og giver lyst til at forsætte. Det har vist sig, at det også har hjulpet på mit boldspil, bedre overblik på banen.

Her en lille notits fra forældrene, vi kan varmet anbefale, at man følger træningen hos Lene. Det har været al besværet vær at se ens barn gøre fremskridt, vi har været så heldige, at jeg har haft barselsorlov det halve af tiden, vi har gået hos Lene. Det kræver, at man engang imellem bliver bestemt og siger SKAL.

Hilsen Henrik.

​Firmanavn & adresse

​Holstebro Syn og Motorik

Skivevej 124

7500 Holstebro