Tenna

Efter utallige hovedpiner, tonsvis af opkast, mange lægebesøg og spekulationer over hvad der var galt med mig, endte jeg efter en henvisning i den varme stol hos Lene Frigast.

Lettelsen var stor da vi modtog beskeden om at det ”kun” var musklerne i øjnene der ikke kunne arbejde sammen (samsynsproblemer), og at det kunne genoptrænes.

Materialerne blev udleveret og skulle sættes op rundt omkring i vores lejlighed. Vi satte dem o, så vi dagligt så dem, så vi ikke glemte at øve. Det var simple øvelser, med bold og snor, men alligevel kunne jeg ikke holde til at lave flere end to ad gangen, pga. kvalme og hovedpine.

I den periode jeg var under behandling, mærkede vi hurtige fremskridt. Det blev sværere og sværere med tiden at få lavet øvelserne, når man begynder at føle sig i topform. Hovedpinen og kvalmen forsvandt, og selv køresygen forsvandt (ret smart når man har en far der bor i 150 km væk).

I skolen mærkede jeg også at det blev mere behageligt!

Jeg har altid ligget på et godt niveau og har aldrig haft problemer fagligt. Men i alle årene har jeg bare bidt smerten i mig. Nu bruger jeg læsebriller og har det perfekt!

​Firmanavn & adresse

​Holstebro Syn og Motorik

Skivevej 124

7500 Holstebro